Google

Google annoncering, google, google ad, google words, google adwords, google søgning, google annoncer, online annoncer, online marketing, søgemaskineannoncer, annonce søgemaskine, Annoncering på Google, yahoo, jubii, seo, hits, besøgende på hjemmeside, flere besøgende, weboptimeringHjemmeside og hvad så?

Når du har en hjemmeside opdager du hurtigt, at der ikke automatisk kommer besøgende på siden. Den skal først findes af de store søgemaskiner som Google, Yahoo, Jubii, Bing etc. Alle vore CMS systemer er søgemaskineoptimerede, men det tager tid og med mindre du selv bruger en del tid på at oprette unikke titler, søgeord & søgebeskrivelser, skal du ikke regne med de helt store resultater. Samtidig sikrer et søgemaskineoptimeret site ikke nødvendigvis at dine sider popper op når du ønsker det. Vi kan selvfølgelig hjælpe dig med dette arbejde populært kaldet SEO (Search Engine Optimisation), men der er en genvej…

Skyd genvej på Google

I løbet af 1 -3 dage kan vi sikre dig besøgende på hjemmesiden i det omfang du ønsker. Målrettede annoncer sikrer at du får valide og næsten rødglødende besøgende på hjemmesiden fra dag 1. I samarbejde med dig definerer vi hvilke søgeord der skal aktivere dine Google annoncer og dermed generere besøgende til din hjemmeside. Annoncerne kan linke til din forside eller f.eks. direkte til et produkts underside.

For at generere f.eks. 100 besøgende betyder det ofte at dine annoncer skal vises 1-2000 gange. Det betyder at du betaler for 100 klik, men 1-2000 mennesker ser din annonce og en del af dem registrere rent faktisk budskabet ubevidst. Ingen annoncering er mere målrettet og effektiv end annoncer på Google. Du betaler kun hvis du får besøg og der er næsten garranti for dette. Der er stor chance for at besøgende der først har været forbi din hjemmeside kommer tilbage, da der er skabt et kendskab. Din baseline af besøgende vil derfor vokse stille og roligt så længe du annoncerer på Google.

Ring 2987 5000 og hør nærmere om hvordan og hvor hurtigt vi kan hjælpe dig med at få en velbesøgt og populær hjemmeside.